Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen se nam, devcata, o ta svoje nadra hezky starejte a my uz si velikost a tvar vybereme ... nejlepe pohmatem .-))

2 0
možnosti
DP

K tomu krásnému pocitu při kojení. Coby muž nemám možnost mít nadhled, ale asi to důrazně potvrzuje zkušenost jedné paní známých našich známých. (Bylo to ve Švédsku) Ta měla, jak i sama připustila "závislost na kojení", podobně jako feťák na drogy, a svého syna kojila i v jeho 4 a půl letech, k velké nevoli svého manžela. Vzpomínám si, jak jsme byli na nějaké slezině u našich známých, dotyčná paní tam byla taky, uprostřed zábavy tam za ní naklusal její synek, ona vytáhla ňadro a bez nějakého stychu začala před všemi syna kojit. To bylo i na liberální Švédy dost silné kafe. Známí nám pak po čase řekli, že po návratu ze sleziny domů manžel té paní bouchnul do stolu a řekl jí: "To ho budeš kojit ještě když bude chodit na gympl? Něco už s tím konečně udělej" a paní pak údajně se "kojící závislosti" zbavovala u psycholožky.

2 0
možnosti
DP

Asi před 15 lety se ve Švédsku v rámci poloveřejné sexuální osvěty pánové velmi důrazně napomínali, že partnerkám se ňadra nemačkají, ale něžně hladí. :-)

1 0
možnosti
DN

Já bych řekl, že by to mělo být podle přání majitelky těch ňader :-)

1 0
možnosti
ZK

Myslím, že tvar ženského poprsí se do budoucna nebude muset řešit. Plastická chirurgie, módní návrháři a EU normy to vyřeší. Je mi jen líto chlapů, že přijdou o zvědavost, jak vypadají in natura. Velikost možná různá, tvar však podle normy.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Díky za doplnění, líbilo:-)

2 0
možnosti
Foto

Tuším, že máte smysl pro humor, jinak bych se natroufla;-)

0 0
možnosti
DN

A nosila jste někdy varlata? ;-) Pravda nejsou tak těžká jako ženská ňadra (většinou), ale více co to někdy dokáže za neplechu? A pak ještě musíme poslouchat poznámky o "rukách v rozkroku". ;-D

6 0
možnosti
Foto

Aspoň je to v přírodě spravedlivější;-) S tou rukou si nedělejte starosti, my zase pořád něco lovíme z výstřihu;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 22,16
  • Průměrná čtenost 1466x
Beru život s humorem.

Seznam rubrik