Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Paní Mikešová, reaguji na Váš poslední blog zde, protože v tom posledním jste nepovolila diskusi. Vysvětlujete v něm, že šlo o "vtípek", že jste psala úmyslně nekvalitně, aby bylo "poznat" že to nemyslíte vážně a vymyslela jste si to. To opravdu myslíte vážně? Přiznala jste že jde o výmysl až tehdy, kdy Vám to bylo mnoha diskutujícími prakticky dokázáno.

A k Vašemu posledními blogu - srovnávat pravidla soukromého media a tedy jeho právo zablokovat blog chcete srovnávat s politikou a "blokováním" politiků, kteří byli "demokraticky" zvoleni? To opravdu myslíte vážně?

Tím nechci říci, že s politikou současné vlády souhlasím.

Jinak, pokud byste ponechala diskusi, asi by byla kritická, ale kritika je vždy prospěšná a vede buď ke změně vlastního názoru, nebo k jeho upevnění.

1 0
možnosti
Foto

Možná jsi to psala jak fikci...ale osobně jsem přesvědčený, že když mne oslovují PR agentury, abych navštívil to či ono místo a nafotil z místa článek doplněný několika informacemi ... za menší úplatu v podobě například vstupenek pro rodinu zadarmo případně náklady na cestu apod...tak jiné PR agentury pracující na "poli politiky" mohou zkoušet oslovit autory píšící na "aktuální témata".

Trochu jsem to řešil s Honzou Dvořákem ve smyslu, že když to neřeknu, nejspíše na to nikdo nikdy nepřijde, tak co s tím :)

Zatím jsme se domluvili, že nabídky přijímat nebudu a že zkusí nějak s marketingem vymyslet alespoň částečná pravidla, jak podobnou věc řešit :)

1 0
možnosti
JR

J44a32r60a 35R54a63n76k

3. 1. 2016 20:31

Karle, mozna, ze by nebylo spatne take ty prispevky, ktere se netykaji tematu trochu zpacifikovat;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D ... článek nekomentuji, je pod mou rozlišovací schopnost, ale diskuze zde je úchvatná (jak za starých časů). Jsem ráda, že jsem se sem zatoulala ;-)

3 0
možnosti
TB

Blog byl vyřazen ze zaujalo nás a stažen z titulní strany blogu. Autorka byla upozorněna, aby podobné "fikce", které matou čtenáře, na blog neumísťovala. Hezký víkend Tereza Boehmová, admin

5 0
možnosti
SB

Ona to zer strany paní Mikešové nebyla fikce, nýbrž docela normální pokus o obelhání čtenářů.

Fikce byla, když ve dvacátém století napsal jeden britský spisovatel román o téměř dva tisíce let mrtvém císaři Claudiovi a vyprávěl to v první osobě. To byla fikce, protože každému muslo být jasné, že ta první osoba je používána jenom jako literární prostředek. Autor ve skutečnosti nepředstíral, že on byl tím císařem a že to vše se stalo jemu.

11 0
možnosti
Foto

Tak nějak tomu systému tady přestávám rozumět.

Někteří blogeři si něco vycucají z prstu a jsou odsunuti do soukromých.

A jiní si něco vycucají z prstu a jsou odsunuti do zaujálů? :-/

12 0
možnosti
LS

Hm podivný metr, ale jistě v redakci mají manuál, kterého se musí zuby nehty držet.

2 0
možnosti
Foto

Já si vás pamatuji - možná víte:-P jako velkou provokatérku, a proto vám i věřím - navíc jsem si to myslel od začátku - a je to teda husarský kousek, podařilo se vám vytáhnou z křoví podivné týpky - navíc stále stejné, bravoR^;-D A pamatuji dobu, kdy zde pod falešnou identitou, skutečně psali různí lidé ve prospěch Lihového doupěte - Lidový dům, neskutečné věci - několik se nám jich podařlo i odhalit, blahé paměti např. J.X.Marek namátkou, ale i jiní, nedělám si iluze, že by tomu tak nemohlo být i nyní - samozřejmě to nevím a netvrdím, mnozí to dělají s láskou a zadarmo - teď jen zbývá otázka - kteří jsou případně ti druzí, vyloučit se to totiž nedá;-DR^

0 10
možnosti
JM

Bravo, ještě hloupější a agresivnější než obvykleR^

8 0
možnosti
Foto

No vidíte..a já píši rád o panu prezidentovi a nic bych za to nechtěl..píši to s chutí a od srdce:-)

2 1
možnosti
Foto

Mě volali zase ráno ze CIA, jestli bych jim zítra s něčím chvilku nepomohl, ale už jsem si domluvil šachy, tak snad to kluci zvládnou beze mě.;-D;-)

15 0
možnosti
PU

P62e64t22r 75U58h39e33r

2. 1. 2016 23:34

Divoké sny Maxipsa Fíka ;-D

3 0
možnosti
Foto

Díky všem za komentáře, docela jsem se pobavila a doufám, že někteří čtenáři se mnou:-);-D. I když na druhou stranu ono to vlastně k smíchu vůbec není:-(. Jinak abych ukojila vaši zvědavost, samozřejmě, že to byla pouhá fikce. Nebo, počkejte, že by přece jen nebyla? Odpověď na tuto otázku nechám na názoru každého z Vás;-)

1 8
možnosti
SB

Prostě jste si při čtení našich protiargumentů uvědomila, jakou hloupost jste nám předložila k věření, a tak z toho chcete vycouvat s tím, že to byla fikce. Děláte však u nouze ctnost. Původně jste si zcela vážně myslela, že Vám na tu hloupost skočíme.

16 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 22,19
  • Průměrná čtenost 1466x
Beru život s humorem.

Seznam rubrik